İlker İNCE - Okul Müdürü

1983 yılında Konya´nın Ereğli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ereğli´de tamamladı. Lisans eğitimini  2005 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği alanında tamamladı.  Yüksek Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında tamamladı. 2005 yılında Van ilinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2009- 2011 yılları arası aynı ilde müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı.  2011- 2013 yılları arası Yozgat ilinde sınıf öğretmenliği yaptı.  2013 yılında yapılan Okul ve Kurum Yöneticiliği Seçme ve Değerlendirme sınavını kazanarak Yozgat Fatma Temel Turhan ilkokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. 2014- 2021 yılları arası Yozgat Halk Eğitimi Merkezi ve ASO´ da müdür yardımcısı olarak görev yürüttü. 2021 yapılan Okul ve Kurum Yöneticiliği Seçme ve Değerlendirme sınavını kazanarak  05 Eylül 2022 tarihi itibariyle Karapürçek Şehit Ferhat MURATOĞLU ilkokulu´na Okul Müdürü olarak atandı.  Yüksek Lisans çalışması "Bazı Değişkenlere Göre Okul Müdürlerinin Psikolojik İyi Oluş Halleri"  Erasmus projesi kapsamında yürütücüsü olduğu "Androgoji" alanında yurt dışında seminerlere katıldı. Kamu kurumlarında çalıştığı süre içinde 3 Teşekkür belgesi ve 2 adet başarı belgesi ile ödüllendirilmistir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.